skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

SANANT L’ARBRE GENEALÒGIC

 

OBJECTIUS

Molts dels temes que ens afecten tenen a veure amb els nostres avantpassats i ancestres. Per fidelitat inconscient repetim patrons, rebutgem l’abundància, ens és difícil consolidar una parella o entrem sovint en triangles, no tenim fills… És per això que dedicarem aquest cap de setmana de feina a sanar i refer els nostres vincles amb l’arbre genealògic.

Farem exercicis per treure a la llum dinàmiques ocultes i embolics sistèmics; retornarem als ancestres les càrregues que no els pertanyen i que nosaltres portem; revisarem l’arbre de cada participant; i, a través de les constel·lacions familiars, mirarem i donarem un lloc als nostres ancestres, per convertir els obstacles en força i assegurar-nos un major benestar.

Prendrem consciència que només nosaltres som responsables del nostre benestar, i per extensió que cadascú és responsable del seu, inclòs els membres del nostre arbre. I, sobretot, prendrem consciència de què Nosaltres som l’arbre, i de què una vegada els temes pendents estiguin resolts, podrem integrar-lo plenament dins nostre i brillar amb força. L’arbre no és bo o dolent, simplement ens demana fer una feina perquè ens pugui acompanyar i donar força amb plenitud.

El curs és obert a tothom, tingui o no experiència amb les constel·lacions familiars. Les places són limitades.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA DEL CURS

Taller a Mallorca
Ubicació: Centre Samira: Canonge Payeras, 50, Inca.
Dates per al 2019: 28-29/09 de 10h a 19h.
Aportació: 150€.

Més informació
hola@antoniferragut.cat o 666074945.

Sanant l’arbre genealògic

Centre Samira (Inca)

Back To Top