skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

ELS NOSTRES CURSOS

Et proposem diferents cursos i tallers intensius on treballem aplicant el mètode de les Constel·lacions Familiars.

 • Consciència!“, és un curs de creixement personal que ens enfoca en la persona, la seva família, les relacions, la salut, la feina, la comunicació… Un curs de deu mesos (octubre a juliol) realment transformador amb el qual aconseguirem un major benestar. També ofert a terapeutes que volen aplicar el mètode de constel·lacions familiars en consulta o a grups. Aquest curs es pot complementar amb el retir “La Llum del Fènix” que es fa el mes d’agost.
 • Caminant en parella“, és un curs sobre la parella, orientat a parelles que vulguin créixer i resoldre dificultats i també a persones que vulguin aprofundir en aquesta temàtica.
 • Descrobrint el propòsit“, està dirigit a gent que vol trobar el seu camí a la vida, descobrir la seva vocació o resoldre dificultats en el món laboral. Aquest curs incorpora eines de l’Astrologia Psicològica de la mà d’Esther Beltran, així com les Astroconstel·lacions.
 • L’ànima dels infants” ens endinsa en l’inconscient dels nostres fills per tal d’alliberar-los de les càrregues que no els pertoquen i fer-los més lliures i alegres en el seu creixement.
 • Sanant l’arbre genealògic” ens ajudarà a resoldre temes sistèmics del nostre arbre que ens afecten en la nostra vida, per poder prendre amb plenitud la força ancestral que ha estat preparada per a nosaltres.
fajardoLIMA2web

Estimats pares, avis i demés ancestres: si alguna cosa surt bé en la meva vida, serà per honorar-vos.

Consciència

CONSCIÈNCIA!

Amb aquest curs pretenem, principalment a través les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena.

Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta com un aprenentatge global i profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Caminant en parella

CAMINANT EN PARELLA

La parella és un dels anhels de tot individu. I els fills, o crear quelcom junts, és l’anhel de la parella.

La parella ens enriqueix la vida i alhora ens la complica. Qui no té parella és més lliure, però es perd part de la vida.

En aquest curs, enfocat en parelles i en persones, amb o sense parella, que vulguin trobar comprensió en aquest tema, volem treballar els aspectes de la parella des del punt de vista de les Constel·lacions Familiars, amb una mirada amorosa, atenta, respectuosa i personalitzada.

En primer lloc incidirem en el que cada persona porta: un origen i un passat per posar en ordre, per tal de poder brillar en parella. També veurem les dinàmiques de parella existents, destapant possibles dinàmiques ocultes, patrons i bloquejos dels participants. Treballarem amb els fills i la seva posició dins la família.

Durant el curs, entre sessions, hi haurà un seguiment particular de cada participant.

Descobrint el proposit (1)

DESCOBRINT EL PROPÒSIT

Sovint ens trobem en la vida diversos obstacles que ens impedeixen excel·lir, brillar. De vegades són conscients, però en moltes ocasions són inconscients, i no els sabem gestionar. Potser no sabem quin camí escollir després del batxillerat; o sentim que no som on voldríeu una vegada començat un grau a la universitat; o la feina que fem no ens omple, o canvia continuament, o simplement no tenim feina; o no sabem quina és la nostra vertadera vocació, el nostre propòsit, el que hem vingut a fer aquí. No sabem “què volem ser de grans”.

També podem sentir una pressió, conscient o inconscient, dels pares i demés familiars perquè prenguem un determinat camí, seguint unes tradicions o anhels.

A més a més, l’experiència en teràpia ens indica que hi ha dinàmiques i fidelitats ocultes que poden afectar el camí a prendre.

En aquest curs treballarem en tots aquests aspectes per tal d’assegurar un bon camí als participants:

 • Treballarem amb les constel·lacions familiars per potenciar la força familiar que ens permet anar endavant i deixar enrere allò que no necessitem o que no és nostre.
 • Usarem les astroconstel·lacions per fer un viatge a l’interior i posar ordre a totes les parts internes de cada participant.
 • Ens endinsarem en la carta natal de cada participant per tal de trobar aquella vocació interna que tots tenim.
 • I finalment caminarem cap al nostre propòsit de vida.

Aquest curs utilitzarà les Constel·lacions Familiars i també, i en igual mesura, l’Astrologia Psicològica, de la mà de l’astròloga Esther Beltran.

L’ànima dels infants

L’ÀNIMA DELS INFANTS

En aquest curs per a pares podem revisar els nostres temes pendents, veure com afecten als nostres fills, alliberar-los del que no els pertany, dels nostres anhels profunds, i deixar-los lliures de càrregues. Treballem nosaltres perquè no ho hagin de fer ells.

Alguns dels temes que podrem treballar amb les constel·lacions familiars són, per exemple:

 • Agressivitat.
 • Fracàs escolar.
 • Nens despistats.
 • Paràsits.
 • Hipercontrol.
 • TDAH.
 • Bullying.
 • Adopció.
 • Germans no nascuts.
 • Anorèxia i bulímia.

Veurem com molts símptomes responen a temes que pertanyen als pares, i que els fills porten per fidelitat. I veurem com hem de donar un lloc als que falten (pares biològics, germans no nascuts…) perquè la vida els sigui més planera.

El curs està dirigit a pares que vulguin treballar aspectes globals i particulars dels seus fills, amb predisposició de mirar-se a ells mateixos. Poden venir els dos progenitors o només un d’ells.

Sanant l’arbre genealògic

SANANT L’ARBRE GENEALÒGIC

Molts dels temes que ens afecten tenen a veure amb els nostres avantpassats i ancestres. És per això que dedicarem aquest cap de setmana de feina a sanar i refer els nostres vincles amb l’arbre genealògic.

Farem exercicis en parelles o grup per treure a la llum dinàmiques ocultes i embolics sistèmics, revisarem l’arbre de cada participant i, a través de les constel·lacions familiars, mirarem i donarem un lloc a aquests ancestres, per convertir els obstacles en força i assegurar-nos un major benestar.

El curs és obert a tothom, tingui o no experiència amb les constel·lacions familiars.

Retir2019

Retir d’estiu: LA LLUM DEL FÈNIX

Durant aquests quasi quatre dies de feina intensiva aprofundirem en les constel·lacions familiars, explorant altres tipus de constel·lacions i tècniques per trobar solucions als temes que ens afecten.

El curs és obert a tothom. Vivenciarem que en moltes ocasions el benestar passa per deixar anar coses que no ens serveixen, per així poder donar espai per a coses noves i millors.

Alguns dels continguts del curs

 • Constel·lacions familiars sobre temes propis.
 • Pràctica de constel·lacions individuals amb plantilles i clics.
 • Constel·lacions intrapsíquiques.
 • Treball amb el bessó solitari i avortaments. Línia de gestació.
 • El Tetralema.
 • Constel·lació dels txakres.
 • Constel·lació de la tarja de visita.
 • Exercicis amb el nen interior.
 • Supervisió de casos.
 • Visualització dels ancestres.
 • Exercici de la papallona.
Transforma’t

Em passa sovint que una persona ve a un taller a treballar un tema concret però veiem que hi ha més temes on cal aprofundir. També hi ha gent que prefereix no fer cursos o treballs en grup o que no pot fer-los perquè no li quadren els horaris o viu massa lluny. Hi ha també persones que necessiten d’acompanyament entre constel·lacions, o que simplement volen fer un canvi en la seva vida però necessiten un suport constant durant un cert temps.

Per tot això he creat el programa “Transforma’t”. És un programa d’acompanyament molt senzill quant a concepte i molt profund quant a creixement.

Amb la meva experiència podràs fer una feina profunda de transformaciói creixement. Et podré donar consell i punts de vista nous i diferents que et faran madurar i prendre consciència de la vida des d’una mirada més amorosa, sòlida i genuïna.

Si vols tenir millors relacions amb el teu entorn; si vols sentir-te més plena; si vols deixar de patir… ja ho saps: Transforma’t.

Informa-te’n en aquest enllaç.

Back To Top