skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

ELS NOSTRES CURSOS

Et proposem diferents cursos i tallers intensius on treballem aplicant el mètode de les Constel·lacions Familiars.

  • Consciència!“, és un curs de creixement personal que ens enfoca en la persona, la seva família, les relacions, la salut, la feina, la comunicació… Un curs de deu mesos (d’octubre a juliol) realment transformador amb el qual aconseguirem un major benestar. També ofert a terapeutes que volen introduir-se en les constel·lacions per aplicar el mètode en consulta o a grups. Aquest curs es pot complementar amb la Formació en Constel·lacions (anual) i amb el retir “La Llum del Fènix” (el mes d’agost).
  • Formació en Constel·lacions“, un curs de nou mesos (de setembre a juny) per aprendre a facilitar constel·lacions, sigui en grup, sigui de manera individual, sigui online. Tècniques, mirades, trucs i més per qui vulgui aprendre a facilitar. Dirigit especialment a terapeutes.
  • Famílies“, és un curs sobre la família constituïda, orientat a persones que vulguin créixer i resoldre dificultats en aquest aspecte, sobretot quant als fills, i també a persones que vulguin aprofundir en aquesta temàtica. Els fills, depenent de l’edat, també hi poden assistir.
  • Descrobrint el propòsit” està dirigit a gent que vol trobar el seu camí a la vida, descobrir la seva vocació o resoldre dificultats en el món laboral, però també en el seu moment vital. Aquest curs incorpora eines de l’Astrologia Psicològica de la mà d’Esther Beltran, així com les Astroconstel·lacions.
  • El bessó solitari” és un curs específic per a bessons solitaris. Hi treballarem la síndrome amb constel·lacions, rituals i exercicis per poder conviure millor amb aquest trauma intrauterí.
fajardoLIMA2web

 

Estimats pares, avis i demés ancestres: si alguna cosa surt bé en la meva vida, serà gràcies a vosaltres.

Consciència

CONSCIÈNCIA!

Amb aquest curs pretenem, principalment a través les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena.

Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta com un aprenentatge global i profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Formació

FORMACIÓ EN CONSTEL·LACIONS

El propòsit d’aquest curs és aprendre a facilitar constel·lacions.

En el nostre curs Consciència!, els participants treballen temes propis per al seu creixement i, a més a més, aprenen els conceptes bàsics de les constel·lacions. En aquest curs que presentam, l’objectiu principal és poder aprendre en profunditat a facilitar constel·lacions. Està més enfocat a l’aprenentatge i menys al creixement personal. Es recomana per accedir a aquest curs haver treballat en un mateix a través de les constel·lacions, però no és imprescindible.

Hi ha diferents escenaris on podem aplicar les constel·lacions i la teràpia sistèmica: en una consulta terapèutica privada; en una tutoria escolar amb un alumne i els seus pares; en un conflicte laboral; i també, òbviament, en una sessió de constel·lacions.

Durant les sessions aprofundirem en les dinàmiques ocultes darrere els problemes, exposarem tot allò referent als tallers de constel·lacions, estudiarem a fons les constel·lacions amb clics, online, grupals, individuals… perquè els participants tinguin tota la informació possible per poder aplicar aquest mètode terapèutic.

Descobrint el propòsit general

DESCOBRINT EL PROPÒSIT

Sovint ens trobem en la vida diversos obstacles que ens impedeixen excel·lir, brillar. De vegades són conscients, però en moltes ocasions són inconscients, i no els sabem gestionar. Potser no sabem quin camí escollir després del batxillerat; o sentim que no som on voldríeu una vegada començat un grau a la universitat; o la feina que fem no ens omple, o canvia continuament, o simplement no tenim feina; o no sabem quina és la nostra vertadera vocació, el nostre propòsit, el que hem vingut a fer aquí. No sabem “què volem ser de grans”.

També podem sentir una pressió, conscient o inconscient, dels pares i demés familiars perquè prenguem un determinat camí, seguint unes tradicions o anhels.

A més a més, l’experiència en teràpia ens indica que hi ha dinàmiques i fidelitats ocultes que poden afectar el camí a prendre.

En aquest curs treballarem en tots aquests aspectes per tal d’assegurar un bon camí als participants:

  • Treballarem amb les constel·lacions familiars per potenciar la força familiar que ens permet anar endavant i deixar enrere allò que no necessitem o que no és nostre.
  • Usarem les astroconstel·lacions per fer un viatge a l’interior i posar ordre a totes les parts internes de cada participant.
  • Ens endinsarem en la carta natal de cada participant per tal de trobar aquella vocació interna que tots tenim.
  • I finalment caminarem cap al nostre propòsit de vida.

Aquest curs utilitzarà les Constel·lacions Familiars i també, i en igual mesura, l’Astrologia Psicològica, de la mà de l’astròloga Esther Beltran.

Curs BS

EL BESSÓ SOLITARI

Un bessó solitari és un individu que va començar la vida a l’úter com a bessó, i el seu bessó va morir abans o al voltant del naixement. Hi ha estudis que ens indiquen que un 40% de la població podria haver passat per aquest procés, per tant és un fet més comú del que hom pot pensar.

Normalment el primer i major problema existent és reconèixer la possibilitat que una persona en particular sigui un bessó solitari. Els bessons solitaris no sempre saben que una vegada varen tenir un bessó. Alternativament, poden saber-ho però no s’adonen que hi poden haver efectes psicològics.

Explicar la realitat de la pèrdua prenatal d’un bessó requereix una bona comprensió de les característiques físiques i psicològiques dels bessons solitaris. Una vegada que el bessó s’accepta com una realitat, la forma en què l’individu viu l’empremta profunda de la pèrdua del seu bessó es pot explorar a fons. Se sap que això és altament terapèutic per als bessons solitaris.

La resposta individual a la pèrdua d’un germà bessó o més pot afectar greument la vida del bessó solitari. Hi pot haver una tendència cap al comportament autodestructiu que faci que la teràpia sigui molt difícil.

La relació amb el bessó que es fa a l’úter és la primera relació en la vida del bessó solitari. Es converteix en la plantilla per a totes les altres relacions en la vida nascuda.

En aquest curs usarem constel·lacions familiars, rituals i altres exercicis, i veurem els set passos del bessó solitari cap a l’alliberament.

Famílies 2021

FAMÍLIES

La parella ens enriqueix la vida i alhora ens la complica. Qui no té parella és més lliure, però es perd part de la vida. Per una altra banda, sovint sentim que els fills vénen per ensenyar-nos coses, i molta gent fa un canvi radical en la seva vida amb el primer fill. Amb els fills, moltes coses canvien, entre d’elles la relació de parella, que s’hi acomoda, però també les rutines i la mirada cap a nosaltres mateixos.

Aquest curs està enfocat en parelles i en persones, amb o sense parella, que vulguin trobar comprensió en aquests temes relacionats amb la família constituïda. Volem treballar els aspectes de les parelles i els fills des del punt de vista de les Constel·lacions Familiars, amb una mirada amorosa, atenta, respectuosa i personalitzada.

En primer lloc incidirem en el que cada persona porta: un origen i un passat per posar en ordre, per tal de poder brillar. També veurem dinàmiques de parella existents, destapant possibles dinàmiques ocultes, patrons i bloquejos.

Treballarem també amb els fills i la seva posició dins la família. Els fills ens són fidels per damunt de tot, i depenent de l’edat ens mostren, a través de comportaments o malalties, temes propis irresolts.

Revisarem els nostres temes pendents, veurem com afecten als nostres fills, per alliberar-los del que no els pertany, dels nostres anhels profunds, i deixar-los lliures de càrregues. Treballem nosaltres perquè no ho hagin de fer ells.

Veurem com molts símptomes responen a temes que pertanyen als progenitors o als ancestres, i que els fills simplement els porten per fidelitat i amor. I descobrirem com hem de donar un lloc als que falten o no són mirats perquè la vida els sigui més planera.

El curs està dirigit a famílies de qualsevol tipus i amb qualsevol composició, que vulguin treballar aspectes globals i particulars dels seus fills, amb predisposició de mirar-se a ells mateixos. Depenent de l’edat, poden venir els fills.

Transforma’t

Em passa sovint que una persona ve a un taller a treballar un tema concret però veiem que hi ha més temes on cal aprofundir. També hi ha gent que prefereix no fer cursos o treballs en grup o que no pot fer-los perquè no li quadren els horaris o viu massa lluny. Hi ha també persones que necessiten d’acompanyament entre constel·lacions, o que simplement volen fer un canvi en la seva vida però necessiten un suport constant durant un cert temps.

Per tot això he creat el programa “Transforma’t”. És un programa d’acompanyament molt senzill quant a concepte i molt profund quant a creixement.

Amb la meva experiència podràs fer una feina profunda de transformaciói creixement. Et podré donar consell i punts de vista nous i diferents que et faran madurar i prendre consciència de la vida des d’una mirada més amorosa, sòlida i genuïna.

Si vols tenir millors relacions amb el teu entorn; si vols sentir-te més plena; si vols deixar de patir… ja ho saps: Transforma’t.

Informa-te’n en aquest enllaç.

Back To Top