skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

ELS NOSTRES CURSOS

Et proposem tres cursos on aplicarem el mètode de les Constel·lacions Familiars.

El primer i més complet, “Creixent amb les Constel·lacions Familiars“, és un curs de creixement personal individual que ens enfoca en la persona, la seva família, les relacions, la salut, la feina… Un curs realment transformador amb el qual aconseguir un major benestar. També ofert a terapeutes que volen aplicar el mètode de constel·lacions familiars en consulta o a grups.

El segon curs, “Caminant en parella“, és un curs sobre la parella, orientat a parelles que vulguin créixer i resoldre dificultats i també a persones que vulguin aprofundir en aquesta temàtica.

El tercer dels cursos, “Descrobrint el propòsit“, està dirigit a gent que vol trobar el seu camí a la vida, descobrir la seva vocació o resoldre dificultats en el món laboral. Aquest curs incorpora eines de l’Astrologia Psicològica de la mà d’Esther Beltran, així com les Astroconstel·lacions.

 

A banda d’aquests cursos, podràs trobar al desplegable els diferents retirs i tallers intensius que anirem oferint amb el temps.

fajardoLIMA2web
Creixent amb les CF

CREIXENT AMB LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Amb aquest curs pretenem, principalment a través les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena.

Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta com un aprenentatge global i profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Caminant en parella

CAMINANT EN PARELLA

La parella és un dels anhels de tot individu. I els fills, o crear quelcom junts, és l’anhel de la parella.

La parella ens enriqueix la vida i alhora ens la complica. Qui no té parella és més lliure, però es perd part de la vida.

En aquest curs, enfocat en parelles i en persones, amb o sense parella, que vulguin trobar comprensió en aquest tema, volem treballar els aspectes de la parella des del punt de vista de les Constel·lacions Familiars, amb una mirada amorosa, atenta, respectuosa i personalitzada.

En primer lloc incidirem en el que cada persona porta: un origen i un passat per posar en ordre, per tal de poder brillar en parella. També veurem les dinàmiques de parella existents, destapant possibles dinàmiques ocultes, patrons i bloquejos dels participants. Treballarem amb els fills i la seva posició dins la família.

Durant el curs, entre sessions, hi haurà un seguiment particular (presencialment o via skype) de cada parella.

Descobrint el proposit (1)

DESCOBRINT EL PROPÒSIT

Sovint ens trobem en la vida diversos obstacles que ens impedeixen excel·lir, brillar. De vegades són conscients, però en moltes ocasions són inconscients, i no els sabem gestionar. Potser no sabem quin camí escollir després del batxillerat; o sentim que no som on voldríeu una vegada començat un grau a la universitat; o la feina que fem no ens omple, o canvia continuament, o simplement no tenim feina; o no sabem quina és la nostra vertadera vocació, el nostre propòsit, el que hem vingut a fer aquí. No sabem “què volem ser de grans”.

També podem sentir una pressió, conscient o inconscient, dels pares i demés familiars perquè prenguem un determinat camí, seguint unes tradicions o anhels.

A més a més, l’experiència en teràpia ens indica que hi ha dinàmiques i fidelitats ocultes que poden afectar el camí a prendre.

En aquest curs treballarem en tots aquests aspectes per tal d’assegurar un bon camí als participants:

  • Treballarem amb l’arbre genealògic, usant les constel·lacions familiars per potenciar la força familiar que ens permet anar endavant i deixar enrere allò que no necessitem o que no és nostre.
  • Usarem les astroconstel·lacions per fer un viatge a l’interior i posar ordre a totes les parts internes de cada participant.
  • Ens endinsarem en la carta natal de cada participant per tal de trobar aquella vocació interna que tots tenim.
  • I finalment caminarem cap al nostre propòsit de vida.

Aquest curs utilitzarà les Constel·lacions Familiars i també, i en igual mesura, l’Astrologia Psicològica, de la mà de l’astròloga Esther Beltran.

Back To Top