skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs: Consciència! Salut i feina

12 juny 2021 - 13 juny 2021

Consciència!

Sala LIMA.

3a trobada del curs. Salut i feina.

Dissabte 12 i diumenge 13 de juny del 2021.


Aquest curs està enfocat en aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Usarem principalment el mètode de les constel·lacions (familiars, sistèmiques, organitzacionals…). Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena i més digna.

A banda de les constel·lacions veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos i a tenir bons recursos per a la vida.

Des d’aquesta posició de plenitud interior podrem aprendre a viure amb consciència i, si és el nostre interès, aplicar aquestes eines per acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació; també haurem tingut problemes de comunicació, haurem passat malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians i històrics de la seva vida (relacions, salut, feina, etc.), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, els desaprendran i n’aprendran de nous, que els ajudaran d’una manera més sana i conscient en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta també com un aprenentatge global i profund del mètode de les constel·lacions, conjuntament amb altres tècniques, per tal d’obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic. Així, el curs s’orienta també a terapeutes que vulguin aplicar el mètode.

+info: https://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Mostra els detalls

Inici:
12 juny 2021
Finalització:
13 juny 2021
Lloc web:
https://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Organitzador

Antoni Ferragut
Phone
666074945
Email
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Sala Lima
Passatge Cot, 7
Sant Cugat del Vallès, BARCELONA 08198 Espanya
+ Mapa de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top