skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

ACOMPANYAMENT PRIVAT

De vegades, després d’una constel·lació familiar, ens cal un seguiment, un anar-se trobant per veure com va evolucionant la constel·lació, com es van assimilant els canvis.

En altres casos podem preferir fer una constel·lació familiar de manera individual, i treballar més directament.

També es pot fer un treball amb dues o més persones, per exemple una parella, un progenitor i un fill, germans, o un treball per acompanyar un dol.

En tots aquests casos treballarem, com sempre, amb el màxim respecte; usarem les constel·lacions familiars i, en ser un acompanyament sense l’ajuda externa de representants, emprarem figures o plantilles que ens permetran prendre consciència d’allò que s’amaga en l’inconscient i que cal mirar.

Escriu-me si necessites acompanyament privat respecte d’un tema que vulguis solucionar. Ens podrem trobar a Sant Cugat al centre Synergia (carrer Balmes, 19), a Barcelona (FGC Muntaner) o allà on convinguem. També disponible a Mallorca i online.

L’aportació per consulta privada és de 100€ si és la primera vegada (sessió d’unes dues hores, aproximadament) i de 70€ si ja hem treballat junts abans (sessió d’una hora o una hora i mitja, aproximadament).

game-characters-1751447_1920
Back To Top