skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
stars-e

Tot el que passa al Cel se sent a la Natura i a la Terra. (J. Kepler)

LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I L’ASTROLOGIA

L’Astrologia és una enorme font de coneixement. Té usos en la meteorologia, la psicologia, les finances, la predicció… L’Astrologia considera que la humanitat no només està influenciada pels factors hereditaris i pel medi ambient, sinó també per l’estat del nostre sistema solar en el moment del naixement. M’atreviria a dir que els factors hereditaris influeixen en el moment del naixement, i per tant en la nostra carta natal.

Els planetes es consideren les forces bàsiques de la vida, les eines que utilitzem per viure, així com la base de la nostra mateixa substància. Aquestes forces planetàries prenen diferents formes, depenent de la seva ubicació en la carta i de la manera en què es relacionen entre elles. Els aspectes que es formen entre els planetes descriuen aquestes relacions; la posició dels planetes en relació amb el lloc de naixement ens parla de la seva expressió en les esferes de la vida descrites per les cases astrològiques.

Interpretant el paper dels planetes en els seus signes i cases i creant una síntesi, l’Astrologia pot presentar un quadre complet i comprensiu de la persona i el seu potencial, basat en la carta natal.

Cada planeta de la carta natal representa una part de nosaltres. En donar nom a aquesta part, en fer-la present, automàticament podem fer que una persona la representi, li doni cos. Partint d’aquí, podem visualitzar la carta natal d’una persona a través de representants de cadascun dels seus planetes, o d’alguns d’ells, i observar les interrelacions que es donen.

Així, amb aquesta eina podem fer conscient allò que s’amaga en el nostre interior i que no ens permet arribar al benestar. Només prenent consciència del que hi ha podem canviar-ho.

En els tallers d’Astroconstel·lacions, juntament amb l’astròloga Esther Beltran, constel·lem els planetes de la carta natal dels participants que estan relacionats amb la seva Lluna, per tal de resoldre conflictes que no permeten el Sol brillar. Quan la Lluna es posa al servei del Sol, i quan el Sol té cura de la Lluna, llavors la persona brilla i pot fer el camí cap al seu propòsit de vida, cap allò que ha vingut a fer al món, punt representat a la carta pel Node Nord. Aquesta és la fórmula que pensem és més important, però es poden tractar altres temes, com ara la parella, la salut…

En certa manera les Astroconstel·lacions poden comparar-se amb una constel·lació intrapsíquica, on interactuen diferents parts d’un mateix i on ens proposem trobar un benestar interior, de nosaltres mateixos amb nosaltres mateixos.

Back To Top