skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

TONI FERRAGUT

La vida m’ha fet donar moltes voltes i m’ha ensenyat moltes coses. Després de passar la infantesa a Mallorca, vaig començar el meu camí professional com a matemàtic. Les matemàtiques m’han regalat una manera de fer i pensar que no crec que es pugui aconseguir de cap altra manera. També m’han dit que allò que realment vols aconseguir requereix un esforç important.

Com segurament ens passa a tots algun dia, uns fets crucials em varen marcar un nou rumb. Sense deixar de banda les matemàtiques, una de les meves passions, vaig començar a mirar cap endins, i vaig formar-me en Constel·lacions Familiars. Va ser el Dr. Vicente Méndez qui em va introduir en aquesta eina terapèutica, que s’ha convertit en una altra de les meves passions. Juntament amb les Constel·lacions Familiars, en la formació vaig aprendre sobre anàlisi transaccional, descodificació biològica, PNL, pedagogia sistèmica…

La formació no s’acaba mai, i sempre vaig trobant aprenentatges addicionals que enriqueixen la meva visió de la vida, com per exemple un curs que vaig fer amb en Jorge Llano el 2017. Ara sóc part d’un grup de constel·ladors familiars professionals, amb el qual feim reunions mensuals d’aprenentatge, de compartir i de treballar.

Vaig fer el meu primer taller de Constel·lacions Familiars l’any 2014. Varen acompanyar-m’hi bones amistats i varen assistir-hi excel·lents persones amb ganes de treballar. Abans ja havia fet algunes sessions individuals, que també varen enriquir-me molt. He anat repetint l’experiència i convocant tallers de manera periòdica, a Barcelona o a prop i també a Mallorca, i he tingut el plaer de treballar en algunes ocasions amb experts en altres teràpies. He fet tallers i cursos a Sant Cugat, Rubí, Inca, Sineu, Palma, Barcelona, Mollerussa, Salt, Sant Antoni de Vilamajor, Arenys de Mar…

Avui em podeu trobar a l’espaimare de Maria de la Salut i per privat, tant a Mallorca com a Catalunya. També a Instagram i Facebook.

Estic content de poder oferir els meus coneixements, la meva visió i la meva sensibilitat a qui els demani, i dono les gràcies als meus pares i a totes les persones que ho han fet possible.

Back To Top