skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

L’experiència d’un taller de Constel·lacions, l’aprenentatge en una Formació, o l’acompanyament tenint present el perfil astrològic, poden ser punts d’inflexió en el recorregut vital d’una persona.

I poder-ho compartir és una manera de donar gràcies a la vida.

STYLISH SHIRT

A vegades a la vida arribes a un extrem on intentes solucionar tot allò que et preocupa interiorment i no trobés sortida. No he tingut una vida fàcil, i ara penso que és el moment de solucionar aquells petits conflictes interns provant teràpies naturals.

Gràcies a les xarxes socials i a la Sheila vaig descobrir què eren les constel·lacions familiars en mans teves. Pocs dies després em trobo en una sala amb vàries persones i amb tu, Toni. Després de fer la presentació, em vas dir que jo mateixa seria la primera a constel·lar. Primer em vas preguntar què volia millorar o canviar en mi, i seguidament vas col·locar la gent per la sala que representarien els membres de la meva família. No vaig trigar ni 5 minuts en començar a sorprendre’m amb la lectura que em vas fer. M’explicaves coses que em van sorprendre i vaig fer un clic al meu cap. Va deixar de ser el que pensava per convertir-se en una lectura del meu interior. Començava a entendre què volia dir creixement personal. A part, fent la constel·lació ajudes als demès i t’ho agraeixen molt, a la vegada que t’omple com a persona. Realment les Constel·lacions són un treball tan fascinant com eficaç per a tractar les emocions i el subconscient, una eina per a guarir tants dolors ancorats en l’ànima…

Llança un hàlit d’esperança el pensar que mica a mica cada cop serem més les persones alliberades de tantes càrregues per arribar a tenir una societat més madura i sensible. Em vas ajudar? ROTUNDAMENT Sí. Confio en tu i en els resultats esperats. Sé que a partir d’aquí anirà tot millor, i jo em sento més forta per continuar caminant a la vida. Gràcies!

Lídia

Ja fa dues vegades que faig Constel·lacions, la primera com a representant i la segona constel·lant. Estic molt contenta perquè m’ha ajudat molt en la part emocional i amb un problema que arrosegava des de fa anys, perquè ha fet que comprengui el motiu de per què el tenc i comenci a fer feina amb ell. El tracte super familiar i humà, no hi ha paraules. Simplement gràcies.

Asun

Fa uns mesos vaig fer una constel·lació amb el Toni. El motiu principal era que la meva filla estava gairebé sempre enfadada amb mi, aparentment sense motiu. La constel·lació va mostrar el problema, i energèticament es va fer un canvi per sol·lucionar-ho. El canvi no ha estat immediat, ha calgut un temps, però la nostra relació ha canviat totalment. Moltes gràcies, Toni!

 

Glòria

Haver participat en un taller de Constel·lacions ha estat obrir una porta a la resolució de conflictes. És sanador i alliberador. Sense conèixer en profunditat com es desenvolupa la feina, he pogut arribar a la sensació de benestar que s’obté de rompre unes teranyines atrapadores i una inèrcia en la qual estava ancorada. És un bon camí per a conèixer-nos i deixar fluir l’energia amorosa. Ho recoman.

Isabel

Les Constel·lacions han estat una eina d’autoconeixement i sanació molt important a la meva vida. Vaig conèixer el Toni de forma molt sincrònica i màgica en un taller que va fer a Rubí, on jo visc. Em van agradar la seva manera de fer, la seva professionalitat i la seva sensibilitat. Des d’aleshores es va iniciar una sinèrgia que ha culminat recentment amb una col·laboració molt engrescadora: les Astroconstel·lacions.

Esther

Una vegada vaig escoltar aquesta preciosa frase: “La sensibilitat és el vestit d’etiqueta de l’esperit”, de Miguel Mihura. Aquesta frase seria una molt ajustada definició de com és el treball d’en Toni dins de les Constel·lacions i fora d’elles. Ajuda els éssers, ànimes, persones més enllà de l’intel·ligible, i de la seva mà arribem a un punt de partida on se’ns obre aquest món, el qual posicionem amb amor incondicional. És preciós veure com tant la teva ànima com les de les altres persones, juntament amb la d’en Toni, es fusionen en un meravellós treball terapèutic, i com totes a l’uníson senten amor, dolor, tristesa, alegria …. i és en Toni la persona que ens porta a aquest territori desconegut per a nosaltres i indaguem amb la seva ajuda fins que el nostre ésser diu “Ja”.

Yolanda

El taller per a mi va ser una experiència molt emotiva, molt enriquidora i absolutament recomanable.

P.B.

De vegades no ens atrevim a fer una constel·lació familiar perquè nos ens agrada que surtin els nostres sentiments en públic. Gràcies, Toni, m’he sentit molt a gust i tractada amb molt de respecte.

Marina

Per a mi ha estat una gran experiència amb la qual fer canvis en la meva vida, el que pareixia impossible de poder arreglar se sana des de l’ànima.

Ana

Vaig conèixer en Toni i tot el tema de les constel•lacioms famíliars a través de les xarxes socials, concretament a través de Facebook. Des d’aquell moment, al llegir sobre el tema, em vaig adonar que em podria ajudar amb un dels temes que tenia pendents. I així va ser, despres d’assistir a una conferència d’en Toni on explicava com funcionava i el que realment passava en els tallers, vaig decidir apuntar-me al següent i així ho vaig fer. Val a dir que em feia una mica de respecte o por, ja que sabia clarament que durant la constel•lació se’m remourien coses (emocions, sentiments i tota la rabia que tenia dins meu). El meu problema era un dol, un dol no completat per la mort del meu pare. Vaig passar per un periple personal de teràpies per intentar-lo calmar. Des de teràpies psicològiques i psiquiàtriques (durant les que em van deshinibir durant un any pels fàrmacs i em vaig trobar molt pitjor després de deixar-los) i teràpies més alternatives o naturals com podien ser les Flors de Bach, homeopatia, teràpia Gestalt o acupuntura, aconseguint rebaixar una mica l’ansietat però sense aconseguir treure’m aquesta ràbia de sobre. Tot i això l’ansietat al pensar-hi i els somnis angoixants recurrents en els que intentava comunicar-me amb ell sense èxit continuaven. Ara puc dir, en veu alta, després d’haver passat dos mesos des de la constel•lació, que he resolt el problema, he recuperat la calma, han desaparegut els somnis angoixants i he alliberat i deixat anar en pau al meu pare. Moltes gràcies Toni per la teva feina!

Gemma

En la primera constel·lació em trobava molt perduda, venia pel tema de drogues del meu fill, per poder ajudar-lo a sortir del seu problema. Des d’aquell dia el meu fill ha canviat la seva actitud amb jo i assumeix el seu problema com una malaltia, admet q si beu alcohol se perd i acaba consumint. Fa teràpia amb una psicòloga i va assumint responsabilitats.

Antònia

Testimoni: Jordi.

Testimoni: Claudia.

Testimoni: Marta.

Testimoni: Karina.

Testimoni: Gemma.

Testimoni: Assumpta.

Back To Top