skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

DESCOBRINT EL PROPÒSIT

OBJECTIUS

Sovint ens trobem en la vida diversos obstacles que ens impedeixen excel·lir, brillar. De vegades són conscients, però en moltes ocasions són inconscients, i no els sabem gestionar. Potser no sabem quin camí escollir després del batxillerat; o sentim que no som on voldríeu una vegada començat un grau a la universitat; o la feina que fem no ens omple, o canvia continuament, o simplement no tenim feina; o no sabem quina és la nostra vertadera vocació, el nostre propòsit, el que hem vingut a fer aquí. No sabem “què volem ser de grans”.

També podem sentir una pressió, conscient o inconscient, dels pares i demés familiars perquè prenguem un determinat camí, seguint unes tradicions o anhels.

A més a més, l’experiència en teràpia ens indica que hi ha dinàmiques i fidelitats ocultes que poden afectar el camí a prendre.

En aquest curs treballarem en tots aquests aspectes per tal d’assegurar un bon camí als participants. I ho farem d’una manera subtil i profunda, treballant amb els diferents arquetips que formen la nostra carta natal. Veurem els significats d’aquests arquetips, els materialitzarem i els treballarem amb constel·lacions. Usarem les astroconstel·lacions per fer un viatge a l’interior i posar ordre a totes les parts internes de cada participant. I finalment caminarem cap al nostre propòsit de vida.

Aquest curs utilitzarà les Constel·lacions Familiars i també, i en igual mesura, l’Astrologia Psicològica, de la mà de l’astròloga Esther Beltran. Farem que el curs resulti amè, fàcil i divertit, a la vegada que transformador i útil de cara al futur immediat.

Descobrint el propòsit 2024

ESTRUCTURA DEL CURS

1. Treball amb la família

  • Introducció.
  • Integració de les parts masculina i femenina: mart i venus.
  • Acompanyant el nen interior, la mare, el pare, l’arbre: la lluna, saturn, el sol.
  • Germans, vius o morts: mercuri, urà.
  • Secrets i morts: neptú, plutó.

2. Mirant cap endins

  • A la recerca dels propis dons.
  • Revisió de la carta natal: astroconstel·lacions.

3. Mirant cap endavant

  • La carta natal: enfocant-nos cap al Propòsit.
  • Brillant des del Sol. Integrant el nen interior, la Lluna.
  • El que queda enrere i el que veiem endavant.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Funcionament

Sessions vivencials amb una part teòrica d’explicació i una part pràctica amb constel·lacions familiars, astroconstel·lacions i astrologia.

Localització

Espai Mare, Maria de la Salut (Mallorca). Vegeu els mapes al final de la pàgina.

Dates (2024)

Del 2 al 5 de juliol. Dimarts, dijous i divendres de 10h a 14h; dimecres de 10h a 19h.

Aportació

380€: 100€ de reserva (no retornable) i 280€ en iniciar el curs.

Més informació

hola@antoniferragut.cat o 666074945.

Espai Mare, Maria de la Salut (Mallorca)

Back To Top