skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

Constel·lacions en privat

Si necessites fer una constel·lació i vols fer-ho en privat, presencialment o en línia, pots demanar cita amb mi al 666074945 o a hola@antoniferragut.cat.

La sessió durarà aproximadament 60-75 minuts. L’aportació és de 90€.

També tens l’opció de fer una sessió més llarga, d’unes dues hores de durada, per fer una mirada global a la família: pares, padrins, germans, parella, fills… L’aportació, en aquest cas, és de 130€.

Si necessites un acompanyament més seguit, puc oferir-te el programa d’Acompanyament terapèutic individual, indicat especialment per a persones que comencen un procés personal amb visió sistèmica; i també pots visitar l’Ara jo, el programa d’acompanyament privat de llarga durada adaptat a les teves necessitats i demandes. La diferència entre els dos és que el primer és guiat, revisant tots els aspectes interns, mentre que en el segon ets tu majoritàriament qui proposa els temes a treballar.

Feim feina, com sempre, amb el màxim respecte. En ser un acompanyament sense l’ajuda externa de representants, emprarem figures que ens permetran prendre consciència d’allò que s’amaga en l’inconscient i que cal mirar.

game-characters-1751447_1920
Back To Top