skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller de constel·lacions familiars (espaimare)

25 març @ 17:00 - 20:00

80€

Taller de constel·lacions familiars (Maria de la Salut, Mallorca)

Lloc: espai mare,  c. Eivissa, 8 1r, Maria de la Salut.

Inscripció: 666 07 49 45 o hola@antoniferragut.cat.

Aportació: 80€. Cal una reserva de 20€. Representants: 20€.

Per a més informació sobre les constel·lacions familiars podeu contactar amb mi al 666 07 49 45.


Una constel·lació familiar és un mètode terapèutic, desenvolupat per Bert Hellinger, que treballa directament amb l’inconscient, la part més profunda del nostre ésser.

Al voltant del 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots provenen de la nostra història i la nostra relació familiar. Les constel·lacions familiars treuen a la llum ràpidament la dinàmica que causa el patiment i, si es donen les circumstàncies apropiades, les recol·loca en el mateix moment.

Gran part dels bloquejos i patrons dolorosos no són sempre responsabilitat directa de les nostres decisions, ja que en el nostre ésser existeix un nivell més profund, l’inconscient, on hi descansen instruccions incondicionals, heretades dels nostres pares, avis, besavis i demés ancestres. Aquests patrons es fan visibles per exemple en l’elecció de la parella, en la realització dels projectes de vida o en les malalties. Les constel·lacions familiars serveixen per a alliberar-nos d’aquelles creences, pensaments, històries, emocions, que no ens permeten viure plenament, que no ens agraden de nosaltres, que repetim freqüentment (patrons) i que no sabem canviar amb resultats satisfactoris. Una vegada ens hem alliberat de tot això, podem caminar cap al benestar.

El mètode de les constel·lacions familiars destaca per la seva rapidesa. En una constel·lació, d’una durada mitjana aproximada d’una hora, surt a la llum i s’aborda el vertader tema causant del problema presentat pel client, en oposició a processos que poden durar anys en altres tipus de teràpies.

El mètode es fonamenta en el treball amb representants i en grup. L’abast del treball no es limita només a la persona que ha fet la seva constel·lació, sinó també al seu sistema familiar, ja que quan un element del sistema es mou, tots es recol·loquen alhora, trobant un nou equilibri. Així mateix, el treball d’una persona en la seva constel·lació afecta la resta de participants del taller, ja que moltes problemàtiques són comuns, en major o menor grau, a les de la resta de participants.

Les constel·lacions familiars es realizen habitualment amb vàries persones que assisteixen a un mateix taller i que, en general, no tenen cap vinculació. És important incidir en què, tot i que les constel·lacions familiars es realitzen en grup, no és una teràpia de grup com a tal. No és necessari tenir coneixements sobre constel·lacions familiars per poder assistir als tallers. La manera de treballar és ordenada i al mateix temps vivencial i creativa.

Cada persona que assisteix a un taller de constel·lacions familiars realitza un treball personal, tant en la seva constel·lació com en les dels demés. És molt comú sentir que el rol que experimenta cada persona com a representant d’una constel·lació està relacionat amb aspectes de la seva vida i història personal.

Amb una constel·lació podem tractar, entre molts d’altres, els següents temes:
• Conflictes de parella, actual o anterior.
• Dificultats en les relacions familiars.
• Addiccions.
• Recursos per a encarar malalties.
• Problemes de fertilitat. Adopcions.
• Destins difícils: morts prematures, avortaments…
• Traumes de la infància.
• Auto-sabotatge per a no aconseguir èxit econòmic, professional o personal.
• Pèrdues i dols. Esdeveniments tràgics.

 

Mostra els detalls

Data:
25 març
Hora:
17:00 - 20:00
Cost:
80€

Organitzador

Antoni Ferragut
Telèfon
666074945
Correu electrònic
hola@antoniferragut.cat

Recinte

espaimare
Eivissa, 8
Maria de la Salut, 07519 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon
666074945
Visualitza el lloc web de Recinte
Back To Top