skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

PLANTILLES I CLICS

OBJECTIUS

En aquesta primera sessió presentarem les plantilles de taula i terra i els clics com a recursos d’acompanyament terapèutic. Veurem el seu potencial, tant per a  la representació d’una situació (família, feina, salut…) com per a la resolució de la situació.

Farem pràctica amb els participants, es treballaran temes de cadascú.

Durant el procés terapèutic, sovint ens és útil usar imatges per mostrar “el que hi ha”. De vegades ens ajuda fer un dibuix, i llavors podem veure una representació del que hi ha al nostra inconscient. De vegades podem expressar aquest inconscient amb una figura de fang, una pintura… Això, emperò, no deixen de ser representacions fixes, estàtiques.

Amb les plantilles i els clics proposam una representació dinàmica. La primera imatge de col·locació ens pot ajudar: la geometria o distribució dels personatges; les mirades;… podem extreure bona informació sobre la situació només amb la disposició dels personatges. Veurem com.

En una segona etapa, extreurem informació profunda de tot això. Quins sentiments em provoca? com em fa sentir? com s’impregna el meu cos d’aquesta disposició? aprendrem i exercitarem la percepció i les sensacions.

Finalment farem moviments per tal d’aproximar-nos a la solució del tema que s’hagi presentat. En funció dels coneixements dels participants podrem aplicar la tècnica de les constel·lacions familiars i indagar en els possibles moviments que mostren el camí cap a la resolució.

Clics 20M23 Maria

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Funcionament

Primera part d’introducció i transmissió de coneixements. Segona part de pràctica.

Localització

Espai mare: carrer d’Eivissa, 8 1r, Maria de la Salut. Vegeu el mapa.

Calendari

Primera trobada: dilluns 20 de març del 2023, de 16.00 a 20.00.

Inversió

60€.

Més informació i inscripcions

hola@antoniferragut.cat o 666074945.

Espai mare, Maria de la Salut

Back To Top