skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

ELS NOSTRES RETIRS

Et presentem els diferents retirs on treballem aplicant el mètode de les Constel·lacions Familiars. Alguns d’ells són part del curs Consciència! però poden fer-se de manera separada al curs.

ELS PARES

El primer dels nostres retirs treballa amb els temes més bàsics en el camí cap a la plenitud i cap al creixement: els pares.

Treballarem la integració dels nostres progenitors, de les persones que ens han cuidat. Farem lloc a les relacions amb els germans, inclosos els avortaments, i fent un apunt especial a la síndrome del bessó solitari.

Treballarem intesament amb la figura del nen interior i amb la memòria intrauterina, amb exercicis i rituals sorprenents.

+info: www.antoniferragut.cat/retirpares/

LA PARELLA

En aquest retir, enfocat en parelles i en persones, amb o sense parella, que vulguin trobar comprensió en aquest tema, volem treballar els aspectes de la parella des del punt de vista de les Constel·lacions Familiars, amb una mirada amorosa, atenta, respectuosa i personalitzada.

En primer lloc incidirem en el que cada persona porta: un origen i un passat per posar en ordre, per tal de poder brillar en parella. També veurem les dinàmiques de parella existents, destapant possibles dinàmiques ocultes, patrons i bloquejos dels participants. Treballarem amb els fills i la seva posició dins la família.

+info: www.antoniferragut.cat/retirparella

LA SALUT

Aquest retir treballa un tema delicat com és la salut de les persones. I ho farem amb el prisma de les constel·lacions familiars i la biodescodificació, mostrant la relació entre els símptomes i les vivències, pròpies o d’algú del nostre arbre.

Treballarem amb el màxim respecte amb l’objectiu d’aportar comprensió i coneixement al que hi ha més enllà de la malaltia, per adoptar un punt de vista més constructiu i integrador i aprendre a partir del que la vida ens porta.

+info: www.antoniferragut.cat/retirsalut

L’AJUDA

Aquest retir està dedicat especialment a aquells la professió dels quals és ajudar els altres. És un retir per a terapeutes i ajudadors on incidirem en els ordres de l’ajuda i l’actitud del terapeuta amb el client, donant un punt de vista diferent de l’ajudador i aportant eines eficaces per a una bona ajuda.

Durant el retir es podran supervisar casos concrets dels terapeutes participants.

+info: www.antoniferragut.cat/retirajuda

Retir2019

LA LLUM DEL FÈNIX

Durant el transcurs del nostre retir d’estiu aprofundim en les constel·lacions familiars explorant altres tipus de constel·lacions i tècniques per trobar solucions als temes que ens afecten.

El retir és obert a tothom. Vivenciarem que en moltes ocasions el benestar passa per deixar anar coses que no ens serveixen, per així poder donar espai per a coses noves i millors.

+info: www.antoniferragut.cat/fenix

Back To Top