skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Curs: Consciència! Retir sobre els pares, els germans i els primers anys

16 abril @ 17:00 - 18 abril @ 19:00

Consciència!

El Polell (St. Pere de Vilamajor)

3a trobada del curs.

Divendres 16 a diumenge 18 d’abril del 2021.


Aquest curs està enfocat en aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Usarem principalment el mètode de les constel·lacions (familiars, sistèmiques, organitzacionals…). Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena i més digna.

A banda de les constel·lacions veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos i a tenir bons recursos per a la vida.

Des d’aquesta posició de plenitud interior podrem aprendre a viure amb consciència i, si és el nostre interès, aplicar aquestes eines per acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació; també haurem tingut problemes de comunicació, haurem passat malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians i històrics de la seva vida (relacions, salut, feina, etc.), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, els desaprendran i n’aprendran de nous, que els ajudaran d’una manera més sana i conscient en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta també com un aprenentatge global i profund del mètode de les constel·lacions, conjuntament amb altres tècniques, per tal d’obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic. Així, el curs s’orienta també a terapeutes que vulguin aplicar el mètode.

+info: http://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Mostra els detalls

Inici:
16 abril @ 17:00
Finalització:
18 abril @ 19:00
Web:
http://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Organitzador

Antoni Ferragut
Telèfon:
666074945
Email:
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Polell
Veïnat de Santa Susanna
Sant Pere de Vilamajor, Barcelona 08458
+ Mapa de Google
Web:
http://www.polellmontseny.com/
Back To Top