skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs: Creixent amb les Constel·lacions Familiars (Inca). Mòdul 6

13 Juliol @ 10:00 - 18:00

Creixent amb les Constel·lacions Familiars (Inca). Mòdul 6

Sessions vivencials amb una part teòrica d’explicació i una part pràctica amb constel·lacions familiars i aplicació de les altres eines del curs. Els assistents treballaran temes propis.
Centre Samira: C. Canonge Payeras, 50 (Inca).
Desenvolupament dels tallers: 6 sessions, un dissabte al mes, de febrer a juliol del 2019, de 10h a 18h: 23/02, 23/03, 20/04, 18/05, 15/06, 13/07.
Participació voluntària gratuïta als tallers oberts l’endemà de cada mòdul com a representant, al mateix espai.
Aportació per tot el curs: 390€.
Més informació: www.antoniferragut.cat/creixement


En aquest curs pretenem, principalment a través de les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, obtenir recursos per a tenir una vida més plena. Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també anirem veient altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.
Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants al curs incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur immediat.
El curs es presenta com un aprenentatge bàsic però profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar propi i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Mòdul 6. L’ensenyament i la feina. La prosperitat. Constel·lacions individuals

  • La pedagogia sistèmica.
  • Prosperitat, empresa i constel·lacions laborals.
  • La targeta de visita.
  • Constel·lacions familiars amb plantilles i clics.

Mostra els detalls

Data:
13 Juliol
Hora:
10:00 - 18:00

Organitzador

Antoni Ferragut
Telèfon:
666074945
Email:
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Centre Samira
C. Canonge Payeras, 50
Inca, Mallorca Espanya
+ Mapa de Google
Back To Top