skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

SANANT L’ARBRE GENEALÒGIC

 

OBJECTIUS

Molts dels temes que ens afecten tenen a veure amb els nostres avantpassats i ancestres. Per fidelitat inconscient repetim patrons, rebutgem l’abundància, ens és difícil consolidar una parella o entrem sovint en triangles, no tenim fills… És per això que dedicarem aquest cap de setmana de feina a sanar i refer els nostres vincles amb l’arbre genealògic.

Farem exercicis per treure a la llum dinàmiques ocultes i embolics sistèmics; retornarem als ancestres les càrregues que no els pertanyen i que nosaltres portem; revisarem l’arbre de cada participant; i, a través de les constel·lacions familiars, mirarem i donarem un lloc als nostres ancestres, per convertir els obstacles en força i assegurar-nos un major benestar.

Prendrem consciència que només nosaltres som responsables del nostre benestar, i per extensió que cadascú és responsable del seu, inclòs els membres del nostre arbre. I, sobretot, prendrem consciència de què Nosaltres som l’arbre, i de què una vegada els temes pendents estiguin resolts, podrem integrar-lo plenament dins nostre i brillar amb força. L’arbre no és bo o dolent, simplement ens demana fer una feina perquè ens pugui acompanyar i donar força amb plenitud.

El curs és obert a tothom, tingui o no experiència amb les constel·lacions familiars. Les places són limitades.

 

Sanant l’arbre genealògic

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Funcionament

Sessions vivencials pràctiques amb constel·lacions familiars, rituals i exercicis.

Ubicació

L’Orri (Campelles, El Ripollès), en format retir. (per confirmar)
Vegeu el mapa al final de la pàgina.

Dates per al 2022

Campelles: 1, 2 i 3 d’abril.

Inversió

Campelles: a determinar.

Més informació i inscripcions

hola@antoniferragut.cat o 666074945.

L'Orri (Campelles)

Back To Top