skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cicle de tallers sobre constel·lacions familiars a Inca. Mòdul 1

10 febrer 2018 @ 10:00 - 19:00

60€

Cicle de tallers sobre constel·lacions familiars a Inca. Mòdul 1

Sessions vivencials amb una part teòrica d’explicació i una part pràctica amb constel·lacions familiars i aplicació de les altres eines del curs. Els assistents treballaran temes propis.
Centre Samira, C. Canonge Payeras, 50, INCA.
Desenvolupament dels tallers: 6 sessions, un dissabte al mes, de febrer a juny del 2018, de 10h a 19h: 10/02, 10/03, 07/04, 05/05, 02/06, 30/06.
Participació voluntària als tallers de constel·lacions familiars l’endemà de cada mòdul com a representant, al mateix espai.
Aportació: 60 euros per mòdul. Assistència gratuïta com a representant als tallers dels diumenges.
Més informació: hola@antoniferragut.cat o 666074945.


En aquest curs pretenem, principalment a través de les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, obtenir recursos per a tenir una vida més plena. Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també anirem veient altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.
Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants al curs incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur.
El curs es presenta com un aprenentatge bàsic però profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar propi i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Mòdul 1. Introducció

  • Teoria General de Sistemes. Un sistema és un conjunt d’elements interrelacionats que poden considerar-se com una sola entitat, que tenen un objectiu comú i que interactuen entre ells. La finalitat de la Teoria General de Sistemes és elaborar una eina que cerca capacitar altres branques de la ciència en la seva investigació pràctica. No cerca solucionar problemes, però sí produir formulacions conceptuals i teories que puguin crear condicions d’aplicació a la realitat. La Teoria General de Sistemes ens permet d’estudiar i analitzar les parts que componen un sistema.
  • Anàlisi transaccional. Jocs. L’Anàlisi Transaccional d’Eric Berne té les seves arrels en la teoria de la psicologia humana i ens ofereix els mitjans per a trobar respostes a preguntes sobre els problemes quotidians i el desenvolupament de la nostra personalitat. La idea original era de desenvolupar una teoria que permetés treballar en profunditat tots els aspectes relacionals i les interaccions entre persones.
  • El llenguatge corporal. La intel·ligència del cos. Breu introducció a la comunicació no verbal. Gestos universals. Interpretació. El cos com a missatge.
  • Introducció a les constel·lacions familiars de Bert Hellinger. Primeres constel·lacions. Representar. El que passa en una constel·lació.

Mostra els detalls

Data:
10 febrer 2018
Hora:
10:00 - 19:00
Cost:
60€
Lloc web:
www.facebook.com/events/1404095683011457

Recinte

Ca na Samira
Diseminado Poligono 7, 32
Inca, Mallorca 07300 Espanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top