skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat

El Propòsit de vida

L’objectiu de la teva vida és que la teva vida tingui un objectiu

Aquesta frase l’hem pogut llegir, segurament, a molts llocs i en molts àmbits. Quin ha de ser l’objectiu de la nostra vida? Ben probablement, podríem dir que és difícil respondre aquesta pregunta. Més que res perquè cadascú en deu tenir un de diferent, d’objectiu. Alguns tendran per objectiu ser esportistes d’elit, d’altres ajudar les persones que ho necessiten… Però, en general, quin ha de ser el nostre objectiu, dit així en general?
Ni més ni menys que tenir un objectiu, és clar!
Sense objectiu, la vida no té sentit. Per què caminar si no sabem cap a on?
En no poques ocasions, introduïm al final d’una constel·lació un representant molt especial, que és el Propòsit de vida de la persona que està treballant. Aquest representant està quiet, no es mou com els altres, està “esperant”. L’únic que feim és demanar-li com està, si se sent fort, si té les cames ben arrelades a terra.
Les reaccions de qui està treballant són molt diverses. Alguns el veuen de seguida i hi van per abraçar-lo. D’altres ni tan sols el veuen, i llavors s’ha de fer un petit moviment d’apropament. Hi ha vegades, també, en què algú té davant el seu Propòsit de vida però no és capaç d’arribar-hi, tot i potser ser-hi ben a prop; en aquests casos hem de revisar qui ha quedat pel camí, a qui es deixa enrere, a qui es pensa que es traeix tenint èxit.
És important ser conscients del nostre Propòsit de vida, sigui quin sigui. Evidentment no entram a veure quin és el Propòsit de vida, tot i que és cert que amb la constel·lació en podríem tenir una idea, si aquesta fos la demanda de qui treballa. Simplement, el que feim és fer conscient el Propòsit de vida davant la persona, perquè aquesta el vegi, el toqui, l’abraci, i senti que existeix, que hi és, que és fort, i que per tant té, i sempre ha tingut, un objectiu a la vida.
En els tallers d’Astroconstel·lacions, constel·lam amb els planetes aspectats a la Lluna, per desfer els nus que impedeixen que sigui el Sol qui prengui les regnes de la vida. Quan això està resolt, és el Sol qui, amb la Lluna al seu servei, es dirigeix cap al Propòsit de vida, representat a la carta natal pel Node Nord, fent un procés semblant al que es fa en una constel·lació familiar.
Back To Top