skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs: Consciència! (Inca)

2 maig 2021 @ 10:00 - 19:00

Consciència! (Inca)

Ca na Samira (Inca).

Sessions: 24/10, 21/11, 19/12, 23/01, 20/02, 20/03, 01-02/05, 26/06, 24/07; de 10h a 19h.


Aquest curs està enfocat en aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Usarem principalment el mètode de les constel·lacions (familiars, sistèmiques, organitzacionals…). Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, i obtenir recursos per a tenir una vida més plena i més digna.

A banda de les constel·lacions veurem altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos i a tenir bons recursos per a la vida.

Des d’aquesta posició de plenitud interior podrem aprendre a viure amb consciència i, si és el nostre interès, aplicar aquestes eines per acompanyar altres persones en els seus processos.

Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació; també haurem tingut problemes de comunicació, haurem passat malalties… Els participants incidiran en els aspectes quotidians i històrics de la seva vida (relacions, salut, feina, etc.), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, els desaprendran i n’aprendran de nous, que els ajudaran d’una manera més sana i conscient en el moment actual, mirant cap al futur immediat.

El curs es presenta també com un aprenentatge global i profund del mètode de les constel·lacions, conjuntament amb altres tècniques, per tal d’obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic. Així, el curs s’orienta també a terapeutes que vulguin aplicar el mètode.

+info: https://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Mostra els detalls

Data:
2 maig 2021
Hora:
10:00 - 19:00
Lloc web:
https://www.antoniferragut.cat/consciencia/

Organitzador

Antoni Ferragut
Phone
666074945
Correu electrònic
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top