skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Curs: El Bessó Solitari

9 setembre @ 17:00 - 11 setembre @ 19:00

230€

El Bessó Solitari

Sessions vivencials majoritàriament pràctiques amb constel·lacions familiars.
Dates: del 9 a l’11 de setembre del 2022.
Lloc: sala LIMA, la Floresta.
Aportació total al curs: 230€.
Més informació aquí.


Un bessó solitari és un individu que va començar la vida a l’úter com a bessó, i el seu bessó va morir abans o al voltant del naixement. Hi ha estudis que ens indiquen que un 40% de la població podria haver passat per aquest procés, per tant és un fet més comú del que hom pot pensar.

Normalment el primer i major problema existent és reconèixer la possibilitat que una persona en particular sigui un bessó solitari. Els bessons solitaris no sempre saben que una vegada varen tenir un bessó. Alternativament, poden saber-ho però no s’adonen que hi poden haver efectes psicològics.

Explicar la realitat de la pèrdua prenatal d’un bessó requereix una bona comprensió de les característiques físiques i psicològiques dels bessons solitaris. Una vegada que el bessó s’accepta com una realitat, la forma en què l’individu viu l’empremta profunda de la pèrdua del seu bessó es pot explorar a fons. Se sap que això és altament terapèutic per als bessons solitaris.

La resposta individual a la pèrdua d’un germà bessó o més pot afectar greument la vida del bessó solitari. Hi pot haver una tendència cap al comportament autodestructiu que faci que la teràpia sigui molt difícil.

La relació amb el bessó que es fa a l’úter és la primera relació en la vida del bessó solitari. Es converteix en la plantilla per a totes les altres relacions en la vida nascuda.

En aquest curs usarem constel·lacions familiars, rituals i altres exercicis, i veurem els set passos del bessó solitari cap a l’alliberament.

Mostra els detalls

Inici:
9 setembre @ 17:00
Finalització:
11 setembre @ 19:00
Cost:
230€
Web:
https://www.antoniferragut.cat/elbessosolitari/

Organitzador

Antoni Ferragut
Telèfon:
666074945
Correu electrònic:
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Sala Lima
Passatge Cot, 7
Sant Cugat del Vallès, BARCELONA 08198 Espanya
+ Mapa de Google
Back To Top