skip to Main Content
666074945 hola@antoniferragut.cat
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cicle de tallers sobre constel·lacions familiars a Inca. Mòdul 6

22 juliol 2018 @ 10:00 - 19:00

60€

Cicle de tallers sobre constel·lacions familiars a Inca. Mòdul 6

Sessions vivencials amb una part teòrica d’explicació i una part pràctica amb constel·lacions familiars i aplicació de les altres eines del curs. Els assistents treballaran temes propis.
Centre Samira, C. Canonge Payeras, 50, INCA.
Desenvolupament dels tallers: 6 sessions, un dissabte al mes, de febrer a juny del 2018, de 10h a 19h: 10/02, 10/03, 07/04, 05/05, 02/06, 22/07.
Participació voluntària als tallers de constel·lacions familiars l’endemà de cada mòdul com a representant, al mateix espai.
Aportació: 60 euros per mòdul. Assistència gratuïta com a representant als tallers dels diumenges.
Més informació: hola@antoniferragut.cat o 666074945.


En aquest curs pretenem, principalment a través de les constel·lacions familiars, aconseguir un nivell de benestar personal i emocional nou i millor. Volem comprendre’ns, créixer, evolucionar, obtenir recursos per a tenir una vida més plena. Ens nodrirem principalment de les constel·lacions familiars, però també anirem veient altres tècniques que ens ajudaran a conèixer-nos a nosaltres mateixos. És des d’aquest punt des d’on podrem aplicar aquestes eines per a acompanyar altres persones en els seus processos.
Tots tenim una mare i un pare, ben probablement haurem tingut o anhelat una parella, uns fills, una feina, una educació, haurem passat o estarem passant per malalties… Els participants al curs incidiran en els aspectes quotidians de la seva vida (relacions, salut, feina…), els revisaran i els hi donaran, si s’escau, una nova forma. Comprendran comportaments, actituds, patiments, maneres de ser i de fer, que no els ajuden ara mateix, les desaprendran i n’aprendran de noves que els ajudin d’una manera més sana en el moment actual, mirant cap al futur.
El curs es presenta com un aprenentatge bàsic però profund de les constel·lacions familiars, conjuntament amb altres tècniques, per a un major benestar propi i per a obtenir nous i útils recursos en l’acompanyament terapèutic.

Mòdul 6. La salut

  • La pedagogia sistèmica.
  • Prosperitat, empresa i constel·lacions laborals. La targeta de visita.
  • Constel·lacions individuals amb plantilles i altres objectes.

Mostra els detalls

Data:
22 juliol 2018
Hora:
10:00 - 19:00
Cost:
60€

Organitzador

Antoni Ferragut
Phone
666074945
Email
hola@antoniferragut.cat

Recinte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top